Blog

Behind the scenes at Sudley House

4 August 2006 by Karen

Here are some behind the scenes shots of Sudley House, the art gallery and former merchants’ house, which is undergoing a bit of a face lift at the moment. The building is currently closed and is due to reopen in spring 2007. The images show the rear first floor exhibition area, the new lift under construction and an exterior view from the former walled garden. More details on the plans for Sudley can be found on our main website.

Two men looking at the scaffolding in a stair well

The new lift will make Sudley House so much more accessible

two men standing in an empty gallery spaceGallery attendants admire the revamped first floor exhibition space

scaffoling surrounding Sudley HouseScaffolding surrounds the building

(Comments are closed for this post.)

About our blog

Welcome to the National Museums Liverpool blog! Written by our staff and volunteers, we’ll give you a peek behind the scenes of our museums and galleries.

Award-winning blog

corpcomms awards winner logo

Subscribe

RSS RSS Feed

Disclaimer

We try to ensure that the information provided on our blog is accurate and that appropriate permissions to use images have been sought. The opinions in each blog are very much those of the individuals writing.